Over ons

Even voorstellen:

Thom Arendsen

Sr. Adviseur

Thom is een energieke senior organisatieadviseur en specialist op het gebied van marktontwikkeling. Hij is samen met House of Coherence de ontwikkelaar van het programma SPIRIT-mkb®. Thom heeft samen met Patrick al bij diverse klanten samengewerkt.

Mede gebaseerd op ruim 30 jaar praktische ervaring, opgedaan in diverse senior management posities binnen een grote verscheidenheid aan sectoren, staat hij MKB- MKB+ én grotere organisaties met krachtig advies bij op de terreinen:
  • strategie ontwikkeling en uitvoering
  • ontwikkeling en implementatie van marketingplannen
  • ontwikkeling en implementatie van verkoopplannen
  • coaching management

Thom werkt intensief samen met House of Coherence en zet actief én succesvol de door Coherence ontwikkelde organisatie ontwikkelmethode in bij zijn klanten. Zijn aanpak wordt door klanten gekenmerkt als doelgericht en zeer effectief

Uitspraak: ‘Insireren door ook te durven confronteren!’

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met Thom via:

Patrick Steggerda

Sr. Adviseur

Patrick is een zeer gedreven en ervaren gedragsontwikkelaar. Hij is DGA van Beter Koersen. Patrick en Thom vullen elkaar goed aan en hebben al bij diverse klanten waarde mogen toevoegen.

Patrick’s passie is het in beweging brengen van organisaties door ondernemers en leiders inzichten te verschaffen hoe zij hun persoonlijke en teamtalenten nog effectiever kunnen maken. Als ‘gedragsontwikkelaar’ focust hij daarbij op de vraag ‘hoe ontwikkel ik het gewenste gedrag in mijn team of bedrijf!’ Daar waar van toepassing werkt ook Patrick met het gedachtengoed van House of Coherence.

Hij gelooft sterk in een aanpak waarbij medewerkers en klanten mee doen. De crowd weet alles! Organisaties die er nu in slagen om medewerkers optimaal te ‘boeien en te binden’ zijn de winnaars van de toekomst!

Zijn relaties omschrijven het werken met Patrick als inspirerend, positief, energiek, humoristisch en to-the-point.

Uitspraak: ‘Ik zie de zon, al schijnt die niet!’

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met Patrick via:

Even voorstellen

Let’s focus on revenues, more profits, productive teams, improved cash flows and simply just more peace of mind.

With 10 years of experience in helping businesses grow, we’ve mastered the skills of understanding business requirements irrespective of the industry they serve. Our clients vary from tiny start-ups to larger corporations who wish to take their business higher.

We’ve helped entrepreneurs set up a business, build productive teams and make the most of the available resources.

Mission.

Bring clarity to the priorities, strategies and opportunities within businesses or roles to help them achieve the exceptional results they desire.

Vision

We strive to enable our clients to have clear direction, focus and achieve success in all the areas of their business.