Veelgestelde vragen

We hebben de voorbereiding, het programma en de methode zodanig ingericht dat jij in staat wordt gesteld om samen met jouw team richting te geven aan jouw unieke routekaart. Natuurlijk ben je op elk van de 7 dagen, die verdeeld zijn over ca. 7 – 8 maanden aanwezig. Daarnaast ga je samen met jouw collega een kernteam aansturen. De ervaring leert dat de serieuze deelnemer tussen de 14 en de 30 dagen/dagdelen gedurende de course actief is met de ontwikkeling van de unieke routekaart. Daarna ga je als coach aan de slag om de diverse projectteams die geformeerd worden om tot uitvoering te komen, nadrukkelijk bijstaan.

SPIRIT-mkb werkt uitsluitend voor profit organisaties. Het Coherence gedachtengoed leent zich zeker ook voor non profit sectoren. Neem contact met ons op en we helpen je graag op weg.

In de eerste plaats werken we al jaren in verschillende rollen in verschillende branches en sectoren. Tevens levert de uitgebreide intake bij jouw onderneming ook voor ons belangrijke informatie op. En natuurlijke kijken we ook naar sectoranalyses die door bijvoorbeeld de grotere banken ter beschikking worden gesteld.

Absoluut. Al tijdens het programma start je met de eerste activiteiten die je gaan helpen om jouw eigen routekaart, samen met jouw team, vorm te gaan geven. Op basis van onze ervaringen en die van jouw collega-ondernemers gaan we heldere aanwijzingen geven hoe ook jij, jouw succes kunt gaan managen.

Nee is het kortste antwoord. Maar helemaal zonder modellen en enige theorie gaat echt niet. We gaan je echter met raad en daad bijstaan. Tevens krijg je een werkboek waarin je de belangrijkste theoretische uitgangspunten op een rustig moment kunt doorgronden.

We zijn geen politieagenten. Je doet jezelf enorm tekort als je tijdens een sessie verstek laat gaan. Het verstoort de groepsdynamiek. Ook het klankborden met jouw directe collega wordt een stuk lastiger. Maar er zijn natuurlijk situaties in het leven die voorrang hebben. Jij bent zelf verantwoordelijk. Natuurlijk staan wij jou terzijde als je onverhoopt een keer niet aanwezig kunt zijn.

Jazeker kan en mag je ons na afloop van de sessies nog vragen stellen. Onze inzet is er op gericht dat je AAN je eigen bedrijf blijft werken. Daarnaast organiseren wij met enige regelmaat interessante workshops waar jij als deelnemer altijd met korting en met voorrang aan kunt deelnemen.

Je kunt rustig stellen dat je daar zeer weinig tijd aan gaat besteden. Natuurlijk hebben wij e-mail adressen nodig van diegenen die jij wil meenemen in het onderzoek. De rest wordt door ons afgewikkeld. Nadat de respons is verwerkt krijg je een uitgebreide rapportage. Dat is tevens mooie broninformatie waar je tijdens de course uit kunt putten.

Is je vraag niet beantwoord?